Skincare Journey: Face Wash (Hada Labo Gokujyun Face Wash)

 

Greeting, readers!

I’m feeling a bit productive lately. Mungkin karena banyak momen yang pengen di share to you all. Alright, let’s talk about skincare. This thing has been my new favorite thing to do at home. Since I’m not someone who likes vlogging, so let me share my skincare routines with you through this post. Well, I’m thinking to divide it into some posts. I probably will post my skincare routine products at one photo, but to make it more personal and more accurate about the products I think I’ll write it one by one.

more “Skincare Journey: Face Wash (Hada Labo Gokujyun Face Wash)”

Bad Restaurant Review (Part 2)

                                           Aglio Olio Tuna

Hola! We meet again! Alright, tanpa berbasa basi lagi mari kita lanjutkan cerita saya soal bad restaurant review. Yes, check this out!

My second experience with bad restaurants review kali ini berkaitan dengan service plus rasa makanannya. Kejadian ini juga saya alami baru-baru ini pas saya lagi buka puasa bareng keluarga si boyf. Saya diajak break fasting di salah satu mall di jakarta selatan, mari sebut saja restoran nya Owalah.

Jadi si Owalah ini lumayan cukup dikenal sama warga jakarta. Ada beberapa cabangnya bertebaran di jakarta. Saya sih sama si boyf jarang kunjungin restoran ini karena si boyf punya rasa ‘segan’ klo mau makan disini. I’m not gonna tell you why, because you will know immediately. Haha…

more “Bad Restaurant Review (Part 2)”

Bad Restaurant Review (Part 1)

                                          Shrimp Scampi

Hi, guys! I’m back again! This time we’ll talk about foods! Yeaayy! Well, kali ini saya mau ngebahas soal pengalaman buruk saya makan di beberapa restoran yang menurut saya quite disappointing. I’ll try to write it from my own experience okay?

To be honest, saya sudah beberapa kali nyobain restoran yang awfully tasteless ataupun awfully services. Kali ini saya hanya akan ceritain yang bisa saya inget dulu. Haha.

Oke, pertama. Beberapa minggu lalu saya pernah makan di sebuah restoran. Waktu itu saya lagi sendiri sih makannya, soalnya biasanya kalo saya lagi libur bukan di hari weekend, saya biasanya food hunting sendiri.  Waktu itu saya emang lagi coincidentally pilih restoran itu. I don’t think I need to mention the name of the place ethicality.

more “Bad Restaurant Review (Part 1)”

My journey in skincare products

Hi! We meet again! My apologies karena udah lama banget ga nulis disini. Well, but I’m here and I’ll share something with you. I’m sorry if this post isn’t about my life in kitchen or about culinaries. But I promise you, untuk tetap ngebahas topik yang deket sama lingkungan kita. This time topic is about skincare. Yep, Skincare.

more “My journey in skincare products”

My 1st Anniversary with Porta

Taken on Portafilter 25th June 2016

It was started a year ago.

Yep! Setahun sudah saya memulai perjalanan karir di dapur komersil. kalau ditanya apa aja yang didapat? Well, its quite much. Banyak dalam arti sebenarnya sangat banyak. Memang sih, sebelum di tempat yang sekarang saya pernah juga magang sebentar di cold kitchen buat pastry. Tapi being in the hot kitchen is really different kind of world of business.

more “My 1st Anniversary with Porta”